Jullie verwachten een kindje!

De zwangerschap is een speciaal en uniek moment waarin er een klein wonder in je buik groeit! Het is een tijd om te koesteren en later op terug te kijken. Als fotograaf vind ik het een eer om deze periode voor jullie vast te leggen. 

Voor de shoot

Tijdens de shoot

Na de shoot

Een zwangerschapsshoot is het mooist om vast te leggen aan het eind van je zwangerschap tussen de 32 en 38 weken, je buik is dan mooi rond. Samen met jullie kijk ik waar de shoot plaats gaat vinden. Dit kan bij jullie thuis zijn, maar het is ook mooi om dit ergens buiten te doen.

Jullie ontvangen de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. De foto’s lever ik aan in hoge resolutie via WeTransfer. Jullie krijgen alle goede foto’s die er gemaakt zijn. Je zit bij mij dus niet vast aan een pakket. 

Ik neem de tijd om jullie op gemak te stellen, want je staat niet elke dag voor een camera. 
Om dit te doen maak ik gebruik van kleine opdrachtjes. De spontane momenten die dan gebeuren leg ik vast, zodat jullie achteraf geen stijve foto's hebben. 

€100,-

Inclusief: 
* 60 minuten fotografie;
* Alle bewerkte foto’s;
* Reiskosten binnen 25 km va Eibergen (daarna €0,45 per km)
Bij de fotoshoot draait het natuurlijk niet alleen om de aanstaande moeder, maar om het hele gezin. Daarom zijn broertjes en zusjes ook altijd van harte welkom bij een fotoshoot.