Heb je te weinig foto’s van jullie als gezin/familie samen? Of vind je het juist leuk om regelmatig foto’s te maken van je gezin/familie? Maar sta je zelf niet vaak op de foto. Dan is een gezinsshoot wat voor jou!

Voor de shoot

Tijdens de shoot

Na de shoot

Jullie ontvangen de foto’s ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. De foto’s lever ik aan in hoge resolutie via WeTransfer. Jullie krijgen alle goede foto’s die er gemaakt zijn. Je zit bij mij dus niet vast aan pakketten waarbij je maar een aantal foto’s krijgt.

€150,-

Inclusief: 
* 1 - 1,5 uur fotografie
* Alle bewerkte foto’s;
* Reiskosten binnen 25 km va Eibergen (daarna €0,45 per km)

Samen gaan we kijken op welke locatie de shoot gaat plaats vinden. Hebben jullie een plek die veel voor jullie betekend, dan kunnen we kijken of dit een geschikte plek is. 
Jullie krijgen van mij een brochure met informatie m.b.t. kleding etc.  

Ik neem de tijd om jullie op gemak te stellen, want je staat niet elke dag voor een camera. 
Om dit te doen maak ik gebruik van kleine opdrachtjes. De spontane momenten die dan gebeuren leg ik vast, zodat jullie achteraf geen stijve foto's hebben. 

De shoot vindt plaats op een buiten locatie waar jullie kinderen de ruimte hebben om rond te rennen en zichzelf te zijn. Ik wil graag dat jullie ontspannen en plezier hebben tijdens de fotoshoot, zodat ik jullie op een ongedwongen manier kan fotograferen.
Ik vind het belangrijk om verschillende samenstellingen van jullie als gezin vast te leggen, zoals foto's van het hele gezin, maar ook individuele portretten van jullie kinderen en koppels. Door het vastleggen van deze verschillende samenstellingen krijgen jullie een mooie variatie aan foto's.